Jeg heter Kari Herdlevær, og er innehaver av kennelnavnet Bernerberries. Min mann, John, og jeg har til sammen mange 10-talls år erfaring med ulike hunderaser. For tiden har vi 4 Bernere og 8 katter boende hos oss.

I 2002 fikk jeg min første Berner Sennenhund, Miss Bianca. Miss var en utrolig snill og godlynt tispe. Dessverre hadde hun både HD og AD og kunne derfor ikke gå i avl. Jeg har tidligere trent mye med hundene  mine. Det er ikke få timer som har gått med til trening av spor, feltsøk og rundering. Noen av hundene har fått prøve seg i lydighet, rallylydighet og agility også. Nå for tiden blir det mest mosjonsturer og utstilling.

Våre hunder lever sammen med oss som familiemedlemmer. De oppholder seg ikke i hundegård, men har et inngjerdet område som inkluderer terrassen vi selv også bruker. Hunder skal ha det godt, og vi stiller høye krav til våre valpekjøpere.

Våre valpekjøpere får all hjelp og oppfølging som ønskes og/eller behøves.

John er utdannet hjelpepleier og har tidligere vært både bonde, snekker og ambulansearbeider. Dette er noe som kommer godt med både i det daglige og ved valpefødsel og kull.

Jeg er utdannet lærer. Innen hundefag har jeg tatt en rekke instruktørkurs og andre kurs:

Hundeinstruktør, Hundutbildningsgruppen

Problemhundinstruktør, Hundutbildningsgruppen

Blodspor som aktivisering, Hundutbildningsgruppen

Patruljesti, (Sverige)

Brannvarsling for hunder, Anders Hallgren

Klikkertrening

Luktdiskriminering, Anne Lill Kvam

Kynologi - læren om hund, NKK

Oppdretterskolen del 1, NKK

Oppdretterskolen del 2, NKK

Samt en rekke kurs jeg har vært deltaker med egen hund